Алис Купър: „Лейди Гага е моята женска версия”

Американският рок певец Алис Купър сравни ексцентричната звезда Лейди Гага със самия себе си. В интервю за известно американско издание рок изпълнителят заяви, че Стефани Германота е неговата женска версия на сцената. „Лейди Гага е женск

2011-09-03 14:39:07
Алис Купър: „Лейди Гага е моята женска версия”
Американският рок певец Алис Купър сравни ексцентричната звезда Лейди Гага със самия себе си. В интервю за известно американско издание рок изпълнителят заяви, че Стефани Германота е неговата женска версия на сцената.

„Лейди Гага е женският Алис Купър. Стефани си създаде този образ, който на сцената е много по-различен от това, което е в действителност. По същия начин съм и аз – с онзи Алис Купър, когото виждате по концерти, нямаме нищо общо”, заяви легендарният рок музикант.

Според Купър продуктът, който Стефани Германота е създала, е изключително успешен. За кратко време тя успя да добие световна слава и причината за това е не само невероятният й глас, но и ексцентричният й начин на обличане, както и многобройните провокации, които тя отправя с видеоклиповете и поведението си на сцената.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия