Жените страдат от безсъние, когато нямат пари

Наскоро направено проучване показа, че дамите страдат от безсъние заради проблеми с парите доста по-често от представителите на силния пол. В изследването са участвали близо 1000 души и резултатите показали, че 33% от жените страдали от липса на сън

2011-09-02 02:04:09
Жените страдат от безсъние, когато нямат пари
Наскоро направено проучване показа, че дамите страдат от безсъние заради проблеми с парите доста по-често от представителите на силния пол. В изследването са участвали близо 1000 души и резултатите показали, че 33% от жените страдали от липса на сън заради финансови проблеми. Мъжете, които имали смущения в съня, не могли да дадат конкретна причина за това.

Резултатите не са учудващи. В последните години дамите участват все по-активно в управлението на семейния бюджет и оценяват стойността на всяка банкнота, защото голяма част от тях продължават да печелят по-малко от мъжете.

При един долар, който е спечелен от представител на силния пол, за същата длъжност една дама получава 0.77 долара. Жените са по-чувствителни, когато стане въпрос за пари, защото изкарват повече години без заплата, понеже се грижат за децата.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия