Този уикенд ще показват висш пилотаж в Пловдив

Този уикенд(3 и 4 септември)трите световни авиошколи - руската, американската и западноевропейската - ще покажат своите невероятни възможности по време на осмото издание на Международното авиационно шоу "Небе за всички" в Пловдив. За пръ

2011-09-02 01:33:16
Този уикенд ще показват висш пилотаж в Пловдив
Този уикенд(3 и 4 септември)трите световни авиошколи - руската, американската и западноевропейската - ще покажат своите невероятни възможности по време на осмото издание на Международното авиационно шоу "Небе за всички" в Пловдив.

За пръв път шведският изтребител Грипен ще покаже своите възможности. Самолетът има възможността да кацне на обикновено шосе, да презареди за 10 минути и отново да влезе в бой.

Най-модерният изтребител в света Ефрофайтер Тайфун също ще бъде показан на почитателите на самолетите. За пръв път в България ще дойде и Миг-29М, който е с обратна тяга на двигателите и който може да изпълнява маневри, които доскоро са смятани за невъзможни.

По време на авиационното шоу "Небе за всички" ще може да се лека авиация и ретро самолети.

Двама от посетителите ще имат възможността да спечелят авиобилет до дестинация по избор, като тази награда е част от изненадите, които ще посрещнат гостите. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия