Можем ли да променим съдбата си?

Напоследък нова ‘мода’ залива Западна Европа и настъпва и към нас - пластични операции на дланта.  С тази интервенция се удължават  линиите, които отговарят за живота или здравето, например. Така кандидатите за  тез

2011-09-01 18:08:08
Можем ли да променим съдбата си?
Напоследък нова ‘мода’ залива Западна Европа и настъпва и към нас - пластични операции на дланта.  С тази интервенция се удължават  линиите, които отговарят за живота или здравето, например.

Така кандидатите за  тези операции си гарантират малко повече дни на Земята или пък по-добро здраве.  Тези, които са минали през тези интервенции съветват, че трябва много точно да се обясни на пластичния хирург точно какви  са желанията на пациента. Защото,  ако  скалпелът мръдне само малко встрани,  операцията можела да докара точно обратния ефект  и това да създаде големи проблеми до края на живота.

Наистина  има хора, които  вярват във всички тези неща и  биха се  подложили на тази операция. По този начин можело да се привлече здраве, любов и късмет, както и да се удължи живота. Хиромантите пък съветват - ако човек иска много пари, трябвало да се удължи линията на живота и на ума.  Задължително  било двете линии да не се преплитат.

Учените все пак напомнят, че хиромантията е  открита от индийците още преди 4000 години и е доказано, че линиите на лявата ръка говорят за талантите, а на дясната - за това, което ще реализираме, докато сме на тази земя. Затова било по-добре да се правят операции на дясната ръка.

Говори се, че се случвало, след инфаркт,  на дланта на   болния, на линията на сърцето, да се появи малък хикс.

Какво ли не измислят хората! Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия