Една цигара за дамите е равна на пет ...

Димът от цигарите изобщо не харесва представителките на нежния пол. Съотношението на вредата от цигарения дим върху дамите, сравнено с влиянието му на мъжете e пет към едно. Организмът на жените е особено уязвим на неприятното въздействие на дима,

2011-08-31 01:10:44
Една цигара за дамите е равна на пет ...
Димът от цигарите изобщо не харесва представителките на нежния пол. Съотношението на вредата от цигарения дим върху дамите, сравнено с влиянието му на мъжете e пет към едно.

Организмът на жените е особено уязвим на неприятното въздействие на дима, без да се влияе от фактори като кръвно налягане, социално положение, възраст и тегло. Дамите по естествен начин са защитени от сърдечносъдови заболявания, особено преди да навлязат в менопауза.

Мъжете на възраст между 55 и 60 години често страдат от сърдечносъдови заболявания, но в последните няколко години се забелязва изравняване между двата пола. Това е факт, защото дамите в последно време водят доста нездравословен начин на живот - не се хранят здравословно, пушат много и се движат прекалено малко.

Жените, които са зависими от цигарите, стават все повече и повече и доста трудно се отказват от този порок. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия