Жените – по-склонни към изневяра

Противно на очакванията, жените са по-склонни към изневяра, отколкото мъжете, сочат резултатите от допитване на британска агенция за запознанства, проведено сред 3000 души на различна възраст. Една на всеки пет от дамите признава, че би изневер

2011-08-30 18:44:57
Жените – по-склонни към изневяра
Противно на очакванията, жените са по-склонни към изневяра, отколкото мъжете, сочат резултатите от допитване на британска агенция за запознанства, проведено сред 3000 души на различна възраст.

Една на всеки пет от дамите признава, че би изневерила на партньора си, ако срещне някой подходящ за целта. Едва 9% пък са представителите на силния пол, които са готови да сложат рога на любимата си, стига да им се отдаде подходяща възможност.

Една на всеки четири от жените поне веднъж е обмисляла възможността за изневяра, докато само 12% от мъжете признават, че през главата им е минавала идеята да кръшкат. Най-неверни са дамите на възраст между 35 и 40 години.

Резултатите от проучването също така сочат, че едва 12% от жените и 15% от мъжете биха простили изневяра на половинката си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия