Една на всеки десет от жените предлага брак на партньора си

На една на всеки десет от жените й се налага да вземе нещата в свои ръце и да предложи брак на партньора си, сочат резултатите от последни проучвания. Докато само преди 2-3 десетилетия е било немислимо жена да предложи на мъж, сега подобно нещ

2011-08-28 16:04:20
Една на всеки десет от жените предлага брак на партньора си
На една на всеки десет от жените й се налага да вземе нещата в свои ръце и да предложи брак на партньора си, сочат резултатите от последни проучвания.

Докато само преди 2-3 десетилетия е било немислимо жена да предложи на мъж, сега подобно нещо правят близо 10% от представителките на нежния пол, на които не им се чака повече. 75% от тях обаче предпочитат възлюбеният им да е бил този, който е задал важния въпрос.

Резултатите от проучването, проведено във Великобритания, също така сочат, че само един на всеки петима от мъжете спазва традицията и пада на колене пред своята любима, когато й предлага да се омъжи за него. Голяма част от дамите обаче нямат нищо против това. Едва 30% са тези, които държат на това партньорът им да коленичи пред тях по време на предложението за брак.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия