Меган Фокс иска по-сериозни роли в киното

Американската актриса Меган Фокс вече иска по-сериозни филмови роли. 25-годишната звезда имала желанието да избяга от имиджа си на сладникава красавица и да се пробва с по-значими роли в киното. За целта тя започнала да се храни здравословно и

2011-08-28 14:21:51
Меган Фокс иска по-сериозни роли в киното
Американската актриса Меган Фокс вече иска по-сериозни филмови роли.

25-годишната звезда имала желанието да избяга от имиджа си на сладникава красавица и да се пробва с по-значими роли в киното. За целта тя започнала да се храни здравословно и да спортува, за да опровергае твърденията, че е твърде кльощава. За да се харесва повече на режисьорите, Фокс била готова да заличи и част от татуировките си.

„Меган израсна много през последните няколко месеца. Тя осъзна, че има някои неща, които не трябва да прави, ако иска в Холивуд да я приемат по-насериозно. В момента тя поддържа здравословен хранителен режим и отделя време за фитнес. Освен това, Меган смята, че вече й е време да спре с татуировките. Дори обмисля възможността да се отърве от някои, които вече има, тъй като смята, че заради тях е възможно да не я избират за определени роли”, разкри близък приятел на актрисата пред известно американско издание.

„Меган отчаяно се опитва да се отърве от образа си в “Transformers” и да продължи напред. Тя се нуждае от драстична промяна в актьорската си кариера”, допълни още източникът.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия