Лейди Гага с участие в „Семейство Симпсън”

Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага направи епизодично участие в популярния из цял свят анимационен сериал „Семейство Симпсън”. 25-годишната звезда влезе в студиото, за да озвучи собствената си героиня, която се появ

2011-08-24 14:23:37
Лейди Гага с участие в „Семейство Симпсън”
Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага направи епизодично участие в популярния из цял свят анимационен сериал „Семейство Симпсън”.

25-годишната звезда влезе в студиото, за да озвучи собствената си героиня, която се появява в Спрингфийлд със задачата да развесели Лиса Симпсън.

„Това е невероятно! Не мога да повярвам, че Гага намери свободно време, имайки предвид запълнения й график, за да дойде в студиото и да запише гласа си. Тя озвучава себе си, а сценаристите я определят като най-щастливия и най-оптимистично настроения човек на света. Целта й е да развесели моята героиня, но не успява”, коментира Иърдли Смит, която озвучава Лиса.

„Това, върху което се опитах да се съсредоточа, е да не звуча фалшиво и да бъда максимално непринудена. Бих казала, че това беше едно от най-готините неща, които съм правила. Баща ми направо ще подскочи до небето от радост, когато види епизода”, разкри Гага.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия