Вижте най-фрапантните оплаквания на туристите

Съдът в Германия редовно разглежда жалби на туристи, които искат компенсации за своите разочарования по време на почивката си. Някои от техните рекламации са безумни и предизвикват смях у хората. Вижте най-интересните случаи, свързани с недоволство и

2011-08-23 14:34:08
Вижте най-фрапантните оплаквания на туристите
Съдът в Германия редовно разглежда жалби на туристи, които искат компенсации за своите разочарования по време на почивката си. Някои от техните рекламации са безумни и предизвикват смях у хората. Вижте най-интересните случаи, свързани с недоволство и желание за компенсация:

1. Залезът на о.Мавриций е много кратък - учителка по география решила да се опита да спаси брака си, като отиде на романтична почивка заедно със съпруга си. Всичко било перфектно, освен залезът. Жената е разочарована, че той бил прекалено кратък и не успяла да каже всичко, което искала и по този начин да оправи нещата помежду им. Дамата решила да подаде жалба. От туристическата агенция й казали, че о. Мавриций се намира близо до Екватора и затова слънцето залязва така бързо, а тя като учителка по география би трябвало да е на ясно с това.

2. Защо никъде не е споменато, че крокодилите хапят ? - немски турист за малко да бъде нахапан от крокодил. Мъжът бил ядосан, че в брошурите на туристическата агенция, която използвал, никъде не е посочено, че крокодилите не бива да се галят. Съдът отхвърлил жалбата му, като обяснил, че всеки средно интелигентен човек трябва да е на ясно, че тези животни не са мили и не трябва да се докосват.

3. Приборите са прекалено остри - германско семейство се оплакало, че приборите в хотела били много остри и това довело до нараняване. Мъжът и жената решили да си купят нов комплект ножове, вилици и лъжици, които да ползват, когато се хранят в хотела. Те представили касовия бон от покупката си и настоявали парите да им бъдат върнати.

4. Душ-кабината не побира четирима души - туристи от Германия се оплакали, че служителите на хотела гонят проститутките през нощта и душ-кабината е прекалено тясна и не побира четирима души.

5. Какъв е шансът да се получи разстройство в Египет - турист бил недоволен от факта, че никъде няма статистическа справка за вероятността човек да има проблеми със стомаха по време на визитата си в Египет.

6. Спалното бельо е много шарено - някои туристи изпадали в депресия от шарените чаршафи и одеала и искали те да бъдат заменени с едноцветни. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия