Руснаци направиха сметка от 86 хил. долара и офейкаха без да я платят

Шестима млади руснаци направиха сметка от 86 хил. долара и офейкаха без да я платят. Нахаканите младежи посетили луксозното заведение “Billionaire Club”, което е собственост на италианския бизнесмен Флавио Бриаторе и се намира в скъ

2011-08-23 10:25:27
Руснаци направиха сметка от 86 хил. долара и офейкаха без да я платят
Шестима млади руснаци направиха сметка от 86 хил. долара и офейкаха без да я платят.

Нахаканите младежи посетили луксозното заведение “Billionaire Club”, което е собственост на италианския бизнесмен Флавио Бриаторе и се намира в скъпарския курорт Коста Смералда на о. Сардиния. Там те се забавлявали цяла нощ и, очевидно с помощта и на останалите клиенти в заведението, успели да изпият общо 90 бутилки от луксозното шампанско “Cristal” на Louis Roederer.

В ранни зори келнерът поискал от тримата момчета и трите момичета, претендиращи, че са деца на руски милиардери, да платят сметката си. Те обаче отговорили с обиден тон, че няма да го направят. Наложило се капитанът на яхтата, с която пристигнали, да се намеси и да обещае, че той ще поеме всички разноски по алкохолния гуляй на младежите. Минути по-късно обаче плавателният съд отплавал.

От скъпарското заведение веднага сигнализирали на полицията за инцидента и не след дълго яхтата била засечена. Шестимата руснаци обаче, които вероятно заблудили и капитана, че са деца на руски олигарси, успели да избягат.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия