OGI 23, Feel, Wosh MC и The Top Stoppers в Порк Пай

В края на сезона, точно когато всички сме се върнали от изток, дерзаещи за още спомени от лятото се събираме да си кажем ДОБЪР ВЕЧЕР в една от последните астрономически ЛЕТНИ НОЩИ. Погрижили сме се музиката да е пълно отражение на всичко, което сме с

2011-08-23 09:27:06
OGI 23, Feel, Wosh MC и The Top Stoppers в Порк Пай
В края на сезона, точно когато всички сме се върнали от изток, дерзаещи за още спомени от лятото се събираме да си кажем ДОБЪР ВЕЧЕР в една от последните астрономически ЛЕТНИ НОЩИ. Погрижили сме се музиката да е пълно отражение на всичко, което сме слушали тази година по морето, защото и ние идваме от там и не ни се разделя.

Вечерта ще бъде уплътнена докрай с неподправените, отдали се на разпускане до живот, OGI 23. Wosh MC, който няма нужда от представяне, отново ще е изненада за всички. FeeL подобаващо ще прескочи в стиловете и ще мине да ви каже "добър вечер" и заедно с The Top Stoppers, нашумели с пиперливия си език и невъздържано поведение, ще покажат, че могат и още. Накрая ще избухнем заедно качествено и количествено на свежа музика и мощни биитове, за което ще се погрижат добре познатите ни SAVA и Emil Prize от CAMP SESSIONS.

Входа само този път ще бъде 3 лв.

Кажи на всички, че ще дойдеш на концерта. Използвай нашия Парти календар. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия