Наше момче завладя модните подиуми в Берлин и Ню Йорк

На модното шоу на Richie Rich, Томи Хилфигър обяви за свой фаворит  24-годишният българин Александър Николов. Младият мъж е взел отлична бакалавърска диплома  по Международни икономически отношения в Берлин и вероятно никога не си е пре

2011-08-21 17:08:00
Наше момче завладя модните подиуми в Берлин и Ню Йорк

На модното шоу на Richie Rich, Томи Хилфигър обяви за свой фаворит  24-годишният българин Александър Николов. Младият мъж е взел отлична бакалавърска диплома  по Международни икономически отношения в Берлин и вероятно никога не си е представял, че скоро ще завладее модния подиум.   Александър не е новак за чуждестранните  дефилета, но сега вече е признат и в Ню Йорк.

Томи Хилфигър  вече шие последните си колекции по пропорциите на Александър, а вдъхновен от  неговото присъствие е и Джеръми Скот - фамозният  дизайнер-иноватаор на спортния гигант Адидас. Нашето момче представя и неговите  смели решения.

По време на Седмицата на модата в Берлин тази пролет, Алекс откри дебютното ревю на стартиращия в спортния профил на модата Ноа Бекер. Покорени от чара на нашенеца е и американският гигант Nexus.

В началото на септември  Алекс ще бъде отново  в Ню Йорк, където,   по  време на Седмицата на модата, ще участва   в  очакваните с нетърпение от публиката шоу спектакли. Специалисти от българската агенцията за модели ‘Визаж’, която  менажира  международните участия на Александър Николов, са категорични, че  тримесечният му престой в Ню Йорк ще го отведе до бързо развиващия се  фешън пазар в Азия.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия