Милионерите Джон и Едуард Джедуърд получават по 20 лири джобни на седмица

Близнаците Джон и Едуард Джедуърд от Дъблин представиха Ирландия на Евровизия. Те са  едва 19-годишни, но  отдавна са мултимилионери благодарение на концертите си. Въпреки това,  тийнейджърите получават само по 20 лири седмично &nbs

2011-08-21 16:38:34
Милионерите Джон и Едуард Джедуърд получават по 20 лири джобни на седмица
Близнаците Джон и Едуард Джедуърд от Дъблин представиха Ирландия на Евровизия. Те са  едва 19-годишни, но  отдавна са мултимилионери благодарение на концертите си. Въпреки това,  тийнейджърите получават само по 20 лири седмично  джобни пари.

Двете момчета се появиха за първи път през 2009 година в шоу по телевизия ITV1. Оттогава те са изкарали повече от 3,5 милиона английски лири  само от договори със звукозаписни студиа. Сега пък участват  в Биг Брадър за знаменитости и оттам ще получат още 1 милион.

Тийнейджърите обаче признават, че за харчлък им се дават на седмица  по 20 лири, толкова, колкото и на по-големия им брат - Кевин.

Близки на семейството твърдят, че родителите на момчетата ги държат много строго и тук не става дума само за финанси.  Майката, например, не ги пускала да излизат никъде, ако не са си разтребили стаята.

Може това да е ужасно за двамата певци, но  със сигурнот родителите са прави, защото знаем какво се случва, когато  деца  станат звезди и милионери. Примерите са много  - Макоули Кълкин, Дрю Баримор,  Британи Мърфи и още много... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия