Корейки си признаха - ще пробиват със сексапил

Най-новата корейска момичешка банда ще пробива на музикалната сцена главно със сексапила си. Всички певици от “Swing Girls” могат да се похвалят с внушителна (особено за страната си) гръдна обиколка. Всички те носят сутиени с размер

2011-08-17 11:26:49
Корейки си признаха - ще пробиват със сексапил
Най-новата корейска момичешка банда ще пробива на музикалната сцена главно със сексапила си.

Всички певици от “Swing Girls” могат да се похвалят с внушителна (особено за страната си) гръдна обиколка. Всички те носят сутиени с размер на чашката D. Освен това напористите корейки са високи около 1,70м (повече от средното за страната им) и всички те са на възраст между 23 и 27 години.

Именно на тази изключително секси комбинация са решили да заложат момичетата, за да успеят да пробият бързо на музикалната сцена. Разбира се, младите изпълнителки ще залагат и на гласовите си данни, но като че ли те ще останат на по-заден план.

Съвсем скоро се очаква горещата петорка да представи своя първи видеоклип към песента “Run X3”. Визията на изпълнителките в клипа ще е изключително провокативна и всички те ще влязат в ролята на секси стюардеси. Мъжката половина от човечеството вече е затаила дъх в очакване на музикалния дебют на корейските красавици.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия