Младеж, мислещ се за 500-годишен вампир, нахапа жена

19-годишният американец Лайл Монро Бенсли от град Галвестън, щата Тексас, се мисли за 500-годишен вампир. Момчето, вероятно вдъхновено от хитовия сериал „Дневниците на вампира”, който за кратко време натрупа популярност и у нас, дори

2011-08-17 10:34:38
Младеж, мислещ се за 500-годишен вампир, нахапа жена
19-годишният американец Лайл Монро Бенсли от град Галвестън, щата Тексас, се мисли за 500-годишен вампир.

Момчето, вероятно вдъхновено от хитовия сериал „Дневниците на вампира”, който за кратко време натрупа популярност и у нас, дори се опитало да се „нахрани”, нахапвайки и засмуквайки врата на непозната жена.

Една нощ тийнейджърът влязъл с взлом в дома на своя съседка и захапал врата й с цел да посмуче малко от кръвта й. Стреснатата жена се опитала да се отскубне от ръцете му, при което последвала кратка схватка между двамата. В крайна сметка тя успяла да напусне апартамента си и да се спаси, като се качила в колата на случайно минаващ по улицата неин съсед.

След кратко издирване полицията успяла да залови Бенсли. В момента той се намира в ареста и срещу него ще бъдат повдигнати обвинения за нахълтване с взлом в чужда собственост и невъоръжено нападение.

„Аз съм вампир и живея вече 500 години”, било обяснението на младежа пред блюстителите на реда.

Според полицейския доклад момчето не е било дрогирано, нито пък под въздействието на алкохол. То е изглеждало така, сякаш наистина вярва в това, което казва.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия