Ейми Уайнхаус платила операцията на свой познат и спасила живота му

Британската певица Ейми Уайнхаус е платила животоспасяващата операция на мъж от Карибите, с който се запознала по време на един от престоите си там. Както стана ясно в края на миналия месец, звездата, която си отиде от този свят едва на 27 год

2011-08-13 18:58:05
Ейми Уайнхаус платила операцията на свой познат и спасила живота му
Британската певица Ейми Уайнхаус е платила животоспасяващата операция на мъж от Карибите, с който се запознала по време на един от престоите си там.

Както стана ясно в края на миналия месец, звездата, която си отиде от този свят едва на 27 години, е прекарвала голяма част от свободното си време на остров Сейнт Лусия, откъдето дори възнамерявала да осинови дете. Именно там тя се запознала и с мъж на име Жулиан Жан-Батист, който имал нужда от спешна операция.

„Тя спаси живота ми, иначе хернията щеше да ме убие. Имах нетърпими болки в слабините, но не можех да си позволя да отида на лекар. Един ден се заговорихме с Ейми на плажа, тя забеляза, че нещо с мен не е наред и ме попита какво е, а аз й споделих за силната болка, която изпитвах. Бодигардът й веднага ми даде пари, с които да платя за прегледа си, а след това тя пое разходите и по цялата ми операция, която се състоя на 1 юли 2009 г. Тя плати цяло състояние. Опитах се да й благодаря, но тя ме прегърна и ме помоли да не казвам нищо повече. Щедростта й ми спаси живота”, разкри за вестник “Daily Mirror” Жан-Батист.

Мъжът бил съкрушен, когато разбрал, че неговият ангел хранител вече не е сред живите. Самият той все още не може да повярва, че смъртта на Ейми Уайнхаус е факт.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия