Мел Си разкритикува Риана – била твърде секси

Бившата певица от „Спайс Гърлс” Мел Си разкритикува остро Риана, която според нея била твърде секси. Британската изпълнителка е на мнение, че американската й колежка си позволява да се държи прекалено предизвикателно и да се облича т

2011-08-13 18:33:12
Мел Си разкритикува Риана – била твърде секси
Бившата певица от „Спайс Гърлс” Мел Си разкритикува остро Риана, която според нея била твърде секси.

Британската изпълнителка е на мнение, че американската й колежка си позволява да се държи прекалено предизвикателно и да се облича твърде провокативно във видеоклиповете си, което оказва изключително негативно влияние на подрастващите. Според Мел Си феновете на Риана са предимно тийнейджъри, които вероятно често взимат лош пример от R&B звездата.

„Хората трябва да бъдат по-отговорни, защото в момента развращаването на децата вече е отишло твърде далеч. Мисля, че и музиката има своята заслуга за това. Певиците прекаляват в стремежа си да демонстрират своята сексуалност, а това е прекалено неуместно за пред младите фенове. Риана трябва да носи повече отговорност за действията си”, коментира бившата спайска.

„Обожавам Риана, тя е невероятен артист, прави страхотни песни и изглежда зашеметяващо... но не е майка. Може би, когато някой ден стане такава, тогава ще разбере какво имам предвид”, допълни още Мел Си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия