Агресията по пътищата

Едно от най-неприятните неща по пътищата е задръстването, особено ако температурата е 40 градуса. Агресията нараства пропорционално с температурите. Хората са изнервени от това, че не могат да идат на почивка и агресията им избива срещу колегите ш

2011-08-09 17:49:49
Агресията по пътищата
Едно от най-неприятните неща по пътищата е задръстването, особено ако температурата е 40 градуса.

Агресията нараства пропорционално с температурите. Хората са изнервени от това, че не могат да идат на почивка и агресията им избива срещу колегите шофьори. Днес пред болница Пирогов в столицата се сбиха двама души. Кавгата им бе за нещо дребно. Единият искаше да спре на бензиностанцията, а другият да продължи напред. Водачът на единия автомобил засече другия и секунди след това двамата вече се удряха.

Също така днес на булевард Сливница и булевард Опълченска пешеходец нападнал водач на автомобил, който не изчакал пресичащите хора и минал пред тях.

По правилник в този случай автомобилът, завиващ надясно трябва да изчака пешеходците да преминат улицата и след това да продължи движението си, но явно водачът е бързал и минал пред тях като за малко щял да блъсне пешеходец. Точно този господин атакувал колата на виновника, след което хората, присъстващи на случката успели да спрат ядосания човек и не допуснали водача да излезе от колата си.

Това са само част от случаите в София свързани с ярост по пътищата. Все ден има такива проблеми и колкото камери да има по светофарите, хората не се научават да спазват правилата.

Вярно, е и че в много случаи пешеходци правят пълни глупости, това също е част от общия проблем на движението в големия град, не само в София. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия