Булка заряза младоженеца, той пък се хвана с кумата

Тайванска булка заряза младоженеца си малко преди сватбата, а той пък си взе кумата за утеха. Двойката, която била на път да сключи брак, се изпокарала сериозно за броя на гостите на сватбата, в резултат на което булката решила въобще да не при

2011-08-08 10:54:00
Булка заряза младоженеца, той пък се хвана с кумата
Тайванска булка заряза младоженеца си малко преди сватбата, а той пък си взе кумата за утеха.

Двойката, която била на път да сключи брак, се изпокарала сериозно за броя на гостите на сватбата, в резултат на което булката решила въобще да не присъства на празничното събитие.

За да не потъва в земята от срам пред всички роднини и приятели, тайванецът поканил кумата да изиграе ролята на младоженка. Макар и фалшива, сватбата все пак се състояла.

Както става обикновено по филмите обаче, скоро след това кумата и младоженецът се влюбили и побързали отново да стигнат до олтара, този път наистина.

Избягалата булка, която била в петия месец на бременността си, била осъдена да заплати глоба в размер на 250 000 тайвански долара (около 6010 евро) на бившия си годеник заради емоционалните щети, които му нанесла, като не се появила на сватбата. Сега лекомислената тайванка отглежда сама детето си.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия