Крадец върна всичко откраднато заедно с писмо за извинение

Неизвестен мъж открадна чантата на възрастна дама, след което и върна всичко откраднато, придружено с лично поднесено писмо за извинение. На 18 юли 61-годишната жена си пазарувала в супермаркета в малко градче, намиращо се в североизточния аме

2011-08-07 13:43:57
Крадец върна всичко откраднато заедно с писмо за извинение
Неизвестен мъж открадна чантата на възрастна дама, след което и върна всичко откраднато, придружено с лично поднесено писмо за извинение.

На 18 юли 61-годишната жена си пазарувала в супермаркета в малко градче, намиращо се в североизточния американски щат Ню Хемпшир, когато крадец грабнал чантата й и набързо избягал. Няколко часа по-късно портмонето й било намерено край близкия пощенски клон, като парите й в него (около 90 долара) били непокътнати.

След няколко дни – на 26 юли, около 20:00 часа вечерта някой почукал на вратата на къщата на възрастната жена. Тя отворила, а пред нея стоял непознат мъж. Той бързо й върнал откраднатата от него чанта, заявил, че много съжалява и оставил в ръцете й извинително писмо, след което отново избягал.

От полицията обаче заявиха, че крадецът продължава да бъде издирван и сега дори описанието за него е много по-добро. Служителите на реда знаят точно какъв човек търсят и е въпрос на време да го открият. Въпреки че той е върнал всичко откраднато, при това придружено с извинение, неизвестният мъж все пак е извършил престъпление и ще бъде съден, ако бъде заловен.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия