Приятелката ви няма желание за секс? Вижте кои са причините

Момичета, сигурно ви се е случвало партньорът ви да има желание за секс, но вие да нямате. Вижте кои са възможните причини за липсата на сексуален апетит при вас: 1. Пиете някакви медикаменти - повечето жени знаят, че при някои дами, приемът на пр

2011-08-06 22:45:01
Приятелката ви няма желание за секс? Вижте кои са причините
Момичета, сигурно ви се е случвало партньорът ви да има желание за секс, но вие да нямате. Вижте кои са възможните причини за липсата на сексуален апетит при вас:

1. Пиете някакви медикаменти - повечето жени знаят, че при някои дами, приемът на противозачатъчни лекарства води до липса на желание за секс. Но това не са единствените лекарства, които могат да повлияят на вашето либидо. Хапчетата против високо кръвно налягане, противоалергените, антидепресантите, успокояващите лекарства също могат да ви окажат негативно влияние. Някои мъже, които страдат от преждевременна еякулация, пият тези лекарства, за да убият желанието си за секс и по този начин да удължат половия акт. Сменете медикаментите си, за да решите проблема си.

2. Страдате от хиперактивен мехур - понякога ви се случва да се изпускате по време на секс, което определено не е приятно изживяване. Оргазмът може да причини нарушение на връзката между пикочния мехур и мозъка. Трябва да излекувате проблема си и винаги да пишкате, преди да правите секс.

3. Страдате от безсъние - дамите имат по-често проблеми със съня в сравнение с представителите на силния пол. Безсънието се отразява негативно както върху здравето, така и върху вашето либидо. Липсата на качествен сън може да ви направи раздразнителни и да нямате никакво желание за сексуални удоволствия. Излекувайте безсънието си, за да решите проблема със секса.

4. Използвате противозачатъчни - тези медикаменти намаляват нивото на тестостерона, а това потиска либидото при някои представителки на нежния пол. Споделете проблема си със своя гинеколог, който ще ви предпише друго лекарство.

5. Живеете в постоянен стрес - доста жени са стресирани след дългия учебен/работен ден, затрупани са от задачи и нямат време и желание за нищо. Не се натоварвайте с всички задачи, помолете вашата половинка да ви помага, за да не се чувствате като пребита в края на деня.

Teenproblem ви напомня да правите секс винаги с презервативи, защото те предпазват както от нежелана бременност, така и от болести, предавани по полов път! Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия