Джъстин Бийбър обмисля рап кариера

Джъстин Бийбър обмисля да навлезе в рапа. Той иска да разшири границите на възможностите си и да направи няколко песни, които да са изцяло рап без R&B. Това вбеси доста рап фенове и те написаха доста гадни неща по адрес на много обичания и мно

2011-08-05 22:20:38
 Джъстин Бийбър обмисля рап кариера
Джъстин Бийбър обмисля да навлезе в рапа. Той иска да разшири границите на възможностите си и да направи няколко песни, които да са изцяло рап без R&B.

Това вбеси доста рап фенове и те написаха доста гадни неща по адрес на много обичания и много мразения певец. В интерес на истина той споделя същата омраза и любов, която Джъстин Тимбърлейк изпита преди години след като се отдели от NSync.

Тимбърлейк беше също така мразен и харесван от много, но с времето се доказа като певец и дори актьор.

"Този малък посерко, по-добре да си гледа гейските поп парчета. Да не се занимава с рап тоя малък боклук гейски, че лошо му се пише" - това е само част от доста дълго съобщение, пратено в Twitter от младеж, очевидно мразещ Бийбър.

Дори фенките на Бийбър са на мнение, че ще е по-добре да остане в поп жанра и да не прави кариера в рапа, или ако ще го прави, да е само от време на време в разни дуети с рапъри. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
anthy g
преди 11 години

toq pak s mekite kitki rapar pfffffffff


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия