Блейк Лайвли и Чейс Кроуфорд с марихуана

В САЩ наскоро приеха закон за употреба на марихуана с лечебно действие. Звездите веднага се оказаха болни от неща, изискващи лечението чрез пушене на трева. Блейк Лайвли, която искаше да става модел за подражание, бе забелязана заедно с колегата с

2011-08-05 17:55:56
Блейк Лайвли и Чейс Кроуфорд с марихуана
В САЩ наскоро приеха закон за употреба на марихуана с лечебно действие. Звездите веднага се оказаха болни от неща, изискващи лечението чрез пушене на трева.

Блейк Лайвли, която искаше да става модел за подражание, бе забелязана заедно с колегата си и близък приятел Чейс Кроуфорд да закупуват марихуана от аптека.

Те са имали рецепта и диагноза на заболяването си, но все пак лекарите са на мнение, че няма нещо, което тревата да може да лекува, а лекарствата да са безсилни.

Според много лекари и специалисти това е просто начин на американското правителство да прибере пари от страхотните продажби на този наркотик. Ако Блейк и Чейс знаят, че са болни и имат нужда от това "лекарство", се предполага, че няма да се крият докато закупуват продукта.

Обикновено, когато ние си купуваме аспирин, не се крием от хората. Това си е просто легализирано закупуване на наркотик, а звездите имат лесни начини да извадят нужната рецепта за марихуаната.


Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия