Тийнейджър оцеля по чудо, след като бе затрупан в тунел на плажа

Американски тийнейджър оцеля по чудо, след като бе затрупан в тунел на плажа, който сам си изкопал. 17-годишният Мат Мина бил на плажа заедно със свой приятел, когато двамата решили да си изкопаят тунел. Те се отдалечили на известно разстояние

2011-08-05 14:31:12
Тийнейджър оцеля по чудо, след като бе затрупан в тунел на плажа
Американски тийнейджър оцеля по чудо, след като бе затрупан в тунел на плажа, който сам си изкопал.

17-годишният Мат Мина бил на плажа заедно със свой приятел, когато двамата решили да си изкопаят тунел. Те се отдалечили на известно разстояние един от друг и се заели с осъществяването на идеята си.

Мина копаел на повече от 2 метра дълбочина, когато пясъкът над него се срутил и той бил погребан жив на плажната ивица. Момчето веднага започнало да вика за помощ, но било убедено, че никой няма да чуе виковете му, тъй като е заровено надълбоко в пясъка.

Не след дълго обаче роднини на тийнейджъра тръгнали да го търсят по плажната ивица и с ужас установили, че той е затрупан под огромно количество пясък. Над 100 летовници се събрали на мястото и се опитвали да изкопаят заровеното момче.

Скоро на мястото пристигнали лекарски екипи и пожарникари, които помогнали при изваждането на 17-годишния младеж от пясъка. Цялата операция по спасяването му продължила повече от 20 минути. Никой не бил сигурен точно колко време под земята е прекарал Мина. Повечето хора очаквали от срутилия се пясъчен тунел да бъде извадено мъртво тяло.

За щастие, нищо подобно не се случило. Тийнейджърът, макар и изваден в безсъзнание, бил в относително добро здравословно състояние. През цялото време той е успявал да диша благодарение на малък въздушен джоб, образуван в пясъка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия