33% от хората са готови да се откажат от секс, но не и от GSM-а си

Всеки е на ясно, че голяма част от хората са зависими от своите GSM-и. Наскоро направено проучване показва, че жителите на Америка са готови да се откажат от много неща, за да не се разделят с мобилния си телефон дори за седем дни. Всеки трети америк

2011-08-05 00:09:27
33% от хората са готови да се откажат от секс, но не и от GSM-а си
Всеки е на ясно, че голяма част от хората са зависими от своите GSM-и. Наскоро направено проучване показва, че жителите на Америка са готови да се откажат от много неща, за да не се разделят с мобилния си телефон дори за седем дни. Всеки трети американец предпочита да не прави секс за една седмица, но не и да се откаже от телефона си. 70% от населението на САЩ са на мнение, че могат да не пият седем дни, но не могат без GSM толкова дълго време.

21% са готови да не носят обувки една седмица, 63% биха отказали шоколадовите лакомства, а всеки пети американец би спрял да си мие зъбите, само и само да не се разделят с любимия си мобилен телефон.

Хората, които имат смартфони, са още по-зависими. 26% от тях ги използват, докато вечерят, а при хората, които използват обикновени GSM-и, процентът е едва шест.

Два пъти повече хора, използващи смартфони, биха се отказали от душ за цели седем дни. И това, ако не е зависимост... Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия