Аштън Къчър ще играе ролята на милиардер с разбито сърце

Американският актьор Аштън Къчър ще играе ролята на милиардер с разбито сърце в комедийния сериал „Двама мъже и половина”. Изцяло новият персонаж на 33-годишния актьор ще носи името Уолдън Шмид и ще е натрупал значителното си богатст

2011-08-04 13:07:48
Аштън Къчър ще играе ролята на милиардер с разбито сърце
Американският актьор Аштън Къчър ще играе ролята на милиардер с разбито сърце в комедийния сериал „Двама мъже и половина”.

Изцяло новият персонаж на 33-годишния актьор ще носи името Уолдън Шмид и ще е натрупал значителното си богатство в резултат на изключително успешен бизнес в интернет.

Дебютът на Къчър в деветия сезон на сериала ще се състои на 19 септември, когато ще бъде излъчен първият епизод, в който Чарли Шийн вече няма да участва.

„Добрата новина е, че „Двама мъже и половина” ще бъде също толкова забавен, колкото беше и преди. От огромно значение за опазването на духа на сериала бе наемането на Аштън Къчър. Той е наистина голям професионалист, много талантлив, зареден с огромно количество ентусиазъм и желание за работа”, коментира Нина Таслър – директор на развлекателната програма на телевизия CBS.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия