Кои са туристическите дестинации, при които човек надебелява

Фирма, произвеждаща хапчета за отслабване, направила класация на туристическите дестинации, при които често човек се връща с няколко килограма допълнително тегло. Ако седите две седмици в САЩ може да се върнете с три килограма отгоре, поради огром

2011-07-31 16:32:01
Кои са туристическите дестинации, при които човек надебелява
Фирма, произвеждаща хапчета за отслабване, направила класация на туристическите дестинации, при които често човек се връща с няколко килограма допълнително тегло.

Ако седите две седмици в САЩ може да се върнете с три килограма отгоре, поради огромните порции висококалорична храна, които предлагат навсякъде. Опасност от надебеляване крият и шведските маси и all inclusive-a, които предлагат ядене на корем и хапване между трите основни хранения за деня.

На второ място в класацията се нареждат туристическите обекти в Карибския регион. Оттам често туристите се връщат надебеляли с 2.5 килограма.
На трета позиция е Франция, откъдето хората се връщат с 2.4 килограма допълнително тегло.

40% от участниците в анкетата са на мнение, че наддаването се дължи не на храната, а на големите количества алкохол, които се консумират. 50% от анкетираните  установяват, че са качили няколко килограма отгоре, едва когато се приберат вкъщи. 20% пък забелязват излишните си килограми, когато разглеждат снимките от почивката. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия