Пияни младежи се изгубиха и прекараха два дни в катакомбите в Париж

Трима пияни младежи от Франция се загубиха за два дни из парижките катакомби - това е голям лабиринт от подземни проходи. Младежите - момиче на 22-годишна възраст и двама мъже на 24 и 25 години - се напили и решили с още техни приятели да влязат в

2011-07-30 13:42:41
Пияни младежи се изгубиха и прекараха два дни в катакомбите в Париж
Трима пияни младежи от Франция се загубиха за два дни из парижките катакомби - това е голям лабиринт от подземни проходи.

Младежите - момиче на 22-годишна възраст и двама мъже на 24 и 25 години - се напили и решили с още техни приятели да влязат в катакомбите. Тримата бързо загубили своите приятели и се опитали сами да намерят изхода, но не успели да се ориентират. Другите излязли от катакомбите и веднага се обадили на полицията, за да съобщят за изгубените си приятели.

35-ма униформени се разделили на 6 бригади от по 6 души и започнали да издирват младежите. Те били оставили бележка на едно място, на която пишело, че са се загубили и предполагат, че се движат на юг. Полицията веднага се свързала с местните пожарникари, които бързо открили пияните младежи.

След като били извадени им била наложена глоба в размер на 135 евро за нарушаване на обществения ред. Има наредба, че влизането в катакомбите е абсолютно забранено. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия