Крадци не взели нищо от дома на баба, даже й оставили 500 рубли

Крадци нахлули в къщата на 91-годишна възрастна жена, която живее в село Сосновка, Кировска област, и се убедили колко мизерно живее тя. Когато пенсионерката се върнала в къщата си установила, че някой е влизал в нея. Тя влязла и видяла, че нищо не е

2011-07-29 20:34:38
Крадци не взели нищо от дома на баба, даже й оставили 500 рубли
Крадци нахлули в къщата на 91-годишна възрастна жена, която живее в село Сосновка, Кировска област, и се убедили колко мизерно живее тя. Когато пенсионерката се върнала в къщата си установила, че някой е влизал в нея. Тя влязла и видяла, че нищо не е откраднато, но всичко било с краката нагоре.

На нощното си шкафче възрастната дама открила бележка, на която пишело: "Тези пари са, за да си ги харчите, бабо." и 500 рубли до нея. Пенсионерката буквално останала изумена от посланието и парите.

Бабата е убедена, че в дома й са влизали крадци, защото саксиите с цветята били обърнати, всички чекмеджета и кутии били извадени и навсякъде били разхвърляни дрехи и предмети.

Местният полицай работи в МВР от 40 години, но за пръв път чува за такъв вид "грабеж".

Възрастната жена споделила, че ще похарчи 500-те рубли за сладки неща за своите внуци, а бележката ще постави в рамка на видно място в дома си. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия