Оги23 изстреляха ново видео! Виж го тук!

Лято е, печем си дупарите по моретата и какво по-хубаво от това да си пуснем малко Оги 23 за да ни оправят настроението? Е, има по-хубаво нещо - да и пуснем техния нов клип. Песента се казва "Добър вечер" и е със специалното участие на Feel

2011-07-29 23:05:49
Оги23 изстреляха ново видео! Виж го тук!
Лято е, печем си дупарите по моретата и какво по-хубаво от това да си пуснем малко Оги 23 за да ни оправят настроението? Е, има по-хубаво нещо - да и пуснем техния нов клип. Песента се казва "Добър вечер" и е със специалното участие на Feel от The Top Stoppers, което я прави оборотна.

"Снимките протекоха в 2 юнски дни, заедно с добре познатия екип Петър Кирилов (режисьор) и Бедрос Халваджиян (оператор). Обикаляйки и снимайки в София, снимачният процес както винаги беше супер забавен, като на втората вечер отново Билката и Ангел бяха на рожден ден. Снимките започнаха от (гр)адския транспорт в София, през градинки, частни басейни, спирки, борисовата градина и новия скейт парк в студентски град" сподели пред агентите на Тийнпроблем самия Косьо.

А за всички, които тия дни не могат да видят дори морето ни могат да гледат клипа по-долу. Поне мислено ще се пренесат на моренцето, Созопол, Градина... но млъкни сърце!


Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия