Ейми Уайнхаус направи всичко възможно да влезе в зловещия 'Клуб 27'

Смъртта на ексцентричната английска певица Ейми Уайнхаус  потресе света, при все че беше предизвестена.  Дори бащата на певицата е предсказал, че тя ще умре, ако не преустанови консумацията на алкохол и наркотици. Свидетели твърдят,

2011-07-25 17:18:01
Ейми Уайнхаус направи всичко възможно да влезе в зловещия 'Клуб 27'
Смъртта на ексцентричната английска певица Ейми Уайнхаус  потресе света, при все че беше предизвестена.  Дори бащата на певицата е предсказал, че тя ще умре, ако не преустанови консумацията на алкохол и наркотици.

Свидетели твърдят,  че  са видели звездата да си купува кокаин, хероин, екстази и кетамин от дилър около 22.30 ч. в петък. После се прибрала в 3-етажната си къща е северен Лондон.
По-късно Ейми е намерена мъртва след пир с алкохол и наркотици.

Щом я видели да припада, приятели незабавно повикали линейка, но певицата издъхнала щом пристигнали лекарите.

В интернет е пълно с послания на фенове и колеги на Ейми.  Опечалени фенове се събраха пред дома на  талантливата ексцентричка, за да поставят цветя в знак на почит към своя идол.

Всички са на мнение, че Ейми беше изключителен музикант и притежаваше рядко срещана интуиция  като вокалистка.

Но защо стана така, че едно момиче, което  имаше света в краката си, след изключително успешния й албум ‘Black to Black’ през 2006 година и спечели ‘Грами’, трябваше да си отиде  толкова рано, след редица пиянски запои? Какво накара Ейми да се тъпче с наркотици до безпаметност?

В миналото певицата няколко пъти влизаше в болница  заради свръхдоза.  Тази година тя отмени европейското си турне след провал на концерта си в Белград. Там тя беше освиркана от феновете си, защото пя фалшиво, залиташе на сцената  и заваляше думите на песните, които все пак успяваше да си спомни. Веднага след това, Ейми влезе в клиника, откъдето излезе неотдавна.

34-годишният режисьор Рег Травис, за  когото Ейми е щяла да се омъжи, я е изоставил малко преди последното й влизане в клиниката, защото е видял, че не може да се справи с нейните зависимости.

Ето как  звездата, която смесваше рок, джаз, поп и  соул и създаде неповторимо звучене в хитовете си, полетя стремглаво към самоубийството.   И накрая успя да влезе в прокълнатия зловещ ‘Клуб 27’.

В този клуб попадат всички музиканти, починали именно на 27 години. А това са  Брайън Джоунс - китарист на ‘Ролинг стоунс’, намерен мъртъв, удавен в басейн; великият Джими Хендрикс, който умира задушен при повръщане, след като е погълнал убийствен коктейл от сънотворни и вино; Джанис Джоплин  -  намерена мъртва в хотелска стая на 4 октомври 1970 г., а причината за смъртта - свръздоза.

На 27 си отива и Джим Морисън, геният на легендарната група ‘Доорс’ . Причината отново е свръхдоза, въпреки, че  се твърди, че е починал  при  сърдечна криза.

Кърт Кобейн, човекът, който промени рока, също си отиде на 27 години.  Звездата  от ‘Нирвана’ се  самоуби с един куршум на 5 април 1994 година - той също имаше проблеми с алкохола и дрогата и никога не успя да понесе световната си слава.

Всичко свързано с дрогата води до един и същ печален край. Дрогата те превръща в неуправляем   организъм и рано или късно краят идва.  Съдбата на  доста от звездите е такава, за жалост.  А те нямат право да предават феновете си. 

R.I.P., Ейми!
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия