Показаха първия тийзър на третия сезон на „Дневниците на вампира”

Първия официален 90-секунден тийзър на третия сезон на сериала „Дневниците на вампира” без излъчен по време на фестивала Comic-Con в Сан Диего. В промо клипчето са включени предимно кадри от втория сезон на вампирската телевизионна

2011-07-24 12:54:37
Показаха първия тийзър на третия сезон на „Дневниците на вампира”
Първия официален 90-секунден тийзър на третия сезон на сериала „Дневниците на вампира” без излъчен по време на фестивала Comic-Con в Сан Диего.

В промо клипчето са включени предимно кадри от втория сезон на вампирската телевизионна поредица, намекващи за затопляне на взаимоотношенията между Елена (Нина Добрев) и Деймън (Иън Съмърхолдър), както и загатващи за преминаването на Стефан (Пол Уесли) на тъмната страна.

Изпълнителният продуцент наскоро разкри, че в новите епизоди Стефан все още ще е извън Мистик Фолс. В края на втория сезон той се съгласи да напусне града заедно с Клаус (Джоузеф Морган), за да спаси брат си от сигурна смърт заради ухапването от върколак.

В отсъствието на Стефан чувствата на Елена към Деймън ще се засилват все повече и повече и най-големият й проблем ще бъде това как да ги овладее.

Третият сезон на сериала „Дневниците на вампира” ще стартира на 15 септември по телевизия CW.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия