Cobra Tag следи къде са ключовете ви

Често си губите ключовете? Споко!  Вече има решение на проблема.  А то  се нарича Cobra Tag. Това е bluetooth маркираща система, която работи с вашия смартфон, за да следи постоянно къде са ключовете ви.  Тази джаджа може да

2011-07-22 17:12:24
Cobra Tag следи къде са ключовете ви
Често си губите ключовете? Споко!  Вече има решение на проблема.  А то  се нарича Cobra Tag.

Това е bluetooth маркираща система, която работи с вашия смартфон, за да следи постоянно къде са ключовете ви.  Тази джаджа може да се прикрепи към всичко, но основно се използва за ключове. Работи с придружаващо приложение, което трябва да се инсталира в смартафона ви.

Когато двете устройства се свържат посредством Bluetooth, технологията  може активно да следи на какво разстояние е Cobra Tag  от вашия телефон.  Ако някое от устройствата напусне предварително зададеното разстояние, собственикът ще бъде предупреден за това от звуков сигнал.  Чрез e-mail или съобщение от Twitter или Facebook,  той ще  научи какво е последното  регистрирано чрез GPS  местоположение.

Ако пък загубите ключовете  или смартона си, може да активирате звуковия сигнал.  Това не е първият подобен продукт, но е първият с марката на компанията Cobra, която създава радарни устройства. Цената му е 79 лева. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия