Жените, които се показват по лъскавите списания  са  нещо съвсем различно от това,  което харесват всъщност истинските мъже.

Специалистите са установили, че  на мъжете за любов и брак не са им нужни  мацки със силиконови устни и гърди, както и амбициозни бизнес дами. Мъжете  не искали да виждат  около себе си и  дебели домакини, които по цели дни се въртят в кухнята  и всичко, което ги интересува се свежда до готвенето и обсъждането на поредния сериал.

Всъщност мъжете искат да имат до себе си   мила и добра жена, която  обича децата, която е  високо образована, с интересна професия и хоби.  Дори не било задължително  да има съвършена фигура и да е блестяща любовница.  Мъжете повече оценявали чувството за хумор и веселия характер.

Що се отнася до външните данни, учените са установили, че повечето представители на силния пол предпочитат брюнетки, високи между 160 и 172 см, не по-тежки от 60 кг. Идеалната жена може да носи и очила.  На второ място   те поставят червенокосите.

Колкото до вредните навици, мъжете допускат  жената да пие малко алкохол в приятелска компания или на празник, но 86 процента от тях смятат, че идеалната  жена е непушачка.

Любопитно е да се отбележи, че  стриктното водене на домакинството не е сред топ 20 на
изискваните от мъжете качества.
Автор: Тони