Какви жени харесват всъщност истинските мъже?

Жените, които се показват по лъскавите списания  са  нещо съвсем различно от това,  което харесват всъщност истинските мъже. Специалистите са установили, че  на мъжете за любов и брак не са им нужни  мацки със силиконов

2011-07-21 18:05:13
Какви жени харесват всъщност истинските  мъже?
Жените, които се показват по лъскавите списания  са  нещо съвсем различно от това,  което харесват всъщност истинските мъже.

Специалистите са установили, че  на мъжете за любов и брак не са им нужни  мацки със силиконови устни и гърди, както и амбициозни бизнес дами. Мъжете  не искали да виждат  около себе си и  дебели домакини, които по цели дни се въртят в кухнята  и всичко, което ги интересува се свежда до готвенето и обсъждането на поредния сериал.

Всъщност мъжете искат да имат до себе си   мила и добра жена, която  обича децата, която е  високо образована, с интересна професия и хоби.  Дори не било задължително  да има съвършена фигура и да е блестяща любовница.  Мъжете повече оценявали чувството за хумор и веселия характер.

Що се отнася до външните данни, учените са установили, че повечето представители на силния пол предпочитат брюнетки, високи между 160 и 172 см, не по-тежки от 60 кг. Идеалната жена може да носи и очила.  На второ място   те поставят червенокосите.

Колкото до вредните навици, мъжете допускат  жената да пие малко алкохол в приятелска компания или на празник, но 86 процента от тях смятат, че идеалната  жена е непушачка.

Любопитно е да се отбележи, че  стриктното водене на домакинството не е сред топ 20 на
изискваните от мъжете качества. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия