Тайни и загадки: Кой се среща с извънземни?

Източници, които  се представят за приближени до американското  правителство твърдят, че докато  уфолозите спорят за съществуването на извънземни, ръководители на водещи държави не  един път провеждат официални дипломатически

2011-07-21 15:58:04
Тайни и загадки:  Кой се среща  с извънземни?
Източници, които  се представят за приближени до американското  правителство твърдят, че докато  уфолозите спорят за съществуването на извънземни, ръководители на водещи държави не  един път провеждат официални дипломатически срещи с представители на цивилизации от други планети....

Остров Акау,  недалеч от Хавайските острови, част от островите Джаксън в Тихия океан, доскоро  е известен с пълната липса на  местно население,  питейна вода и   полезни изкопаеми. След Втората световна война САЩ правят там ядрени опити, а по-късно  използват острова като база за унищожаване на химическо оръжие.

Но, ако днес  някой все пак  се опита  просто от любопитство да посети  кораловия риф, няма да  бъде допуснат, под предлог, че съществува опасност от зарази. Акау се охранява от американската армия. Защо ли?

Преди известно време в американски електронни издания се появиха  откровенията на някой си Виктор Мартинес, бивш сътрудник на американското правителство, който заемал висок пост. Та той твърди, че на 12 ноември 2010 година, именно на остров Акау, е проведена среща на представители на 18 държави, сред които САЩ, Русия, Китай и Ватикана, с пришълци от друга планета, които отдавна се ‘грижели’ за Земята.

Това звучи съвсем невероятно, но Мартинес държи  на достоверността на информацията си, като се позовава на  собствени източници от американското военно разузнаване. Според него, пришълците, които са дошли на срещата,  били представители на планетата Дзета от звездната система Мрежа.  На ръст тези същества били около 1 м. , с видимо тегло 15-20 кг.
На цвят кожата им била сивкава, главите -  големи и без коси, а очите - с форма на бадем. Носовете, устните и ушите им били дълги и тънки.

Според Мартинес въпросната среща съвсем не била първа. Такива контакти имало през 1978, 1983, 1991, 1996 и 1999 година.  Дори била уговорена среща за ноември 2012.
Тези контакти, според  него, били започнали още през  40-те години на миналия век, а през 60-те  в САЩ дори била разработена цяла  програма за обмен на информация.
На последната среща били  получени 6 технологични достижения на извънземната цивилизация,  които в бъдеще  щели да се прилагат и на Земята.

Това наистина прилича на пълна фантасмагория.  Обаче, описаните  събития имат  доста странна предистория. Известен на уфолозите е  твърдението за контакт  от трети вид -  директна среща с извънземни на съпрузите Бети и Барни Хил от Ню Хемпшир. Според тях, те били отвлечени от извънземни   вечерта на 10 август 1961 година. Един от пришълците  говорел английски.  Той  показал на Бети карта на своята планета.  По-късно жената  нарисувала фрагмент от тази карта по спомен.

Учените години наред не успявали  да проумеят рисунката.  Доста по-късно, обаче, тя била разгадана. Предполагаемата родина на пишълците се  оказала звезда от съзвездието Мрежа-Дзета I или  Дзета 33, разположена на 37 светлинни години от Земята.  А през 1974 година  в списанието на Американското астрономическо общество, тези изводи са потвърдени, след направено компютърно моделиране. Самата Бети пък , дори на смъртния си одър, твърди, че случилото се с нея е истина.

Подобни твърдения, като тези на Мартинес, не са от  вчера.  Още през 1991 година, по американска телевизия, някой си Боб Лазар твърди, че година и половина е работил в секретна Зона 51 и именно там е установил, че военните наистина крият от обществеността  свои контакти с извънземни.  Той твърди , че въпросната Зона 51 дори  била  посещавана от същества от планетата Дзета от звездната система Мрежа и те убеждавали военните, че отдавна и периодично посещават Земята, като  за доказателство   им предоставили снимки, направени преди повече от 10 000 години./!?/

Всъщност, отдавна се говори, че управляващият елит в световен мащаб, води преговори с извънземни.  Дори наскоро влиятелен представител на Пентагона, в съда и по клетва, е  потвърдил, че самият той е пряко  свързан с изследването на останките на космически кораб, който се е разбил в САЩ през 1947 година.

Военният твърди, че  общуването  с пришълци е започнало още през 1953 година.  Тогава астрономите открили в Космоса неизвестни движещи се обекти, които първоначално смятали  за астероиди.  Но когато те се подредили  на висока орбита около екватора, станало ясно, че тези обекти са изкуствени.  Американските военни тогава засекли  обмен на информация между тези кораби и сами влезли т във връзка с тях...

Трудно е да се повярва на всичко това, но,  от друга страна, можем ли да го изключим с лека ръка? По-скоро можем да предполагаме, че постепенно ни подготвят за среща с представители на други планети, несъмнено с по-развит разум.

Упорито се говори и друго - Британската академия  на науките спешно се готви  да създаде специална агенция за връзка с извънземни.  При това, тя щяла  да се подчинява  на ООН, защото евентуалните контакти  с пришълци засягат интересите на всичките земни обитатели.

Стига се дори и по-далеч - нямало начин в изтичащата  секретна  информация чрез мрежата “Уикилийкс’ да не присъстват и документи с ‘извънземно съдържание. Дори се говори, че американският президент скоро щял да съобщи извънредна новина за осъществени контакти с цивилизации от други планети... Кой знае?
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия