Лейди Гага сериозно болна?

Близките на една от най-ексцентричните  певици на нашето време - Лейди Гага, са в паника  за нейното здраве.  Те са разтревожени, защото певицата е престанала да се храни, смятайки, че е дебела.  Лейди Гага можела да изкара се

2011-07-20 14:00:34
Лейди Гага сериозно болна?
Близките на една от най-ексцентричните  певици на нашето време - Лейди Гага, са в паника  за нейното здраве.  Те са разтревожени, защото певицата е престанала да се храни, смятайки, че е дебела.  Лейди Гага можела да изкара седмица без  да сложи нищо в уста, като употребявала само алкохол.

Ексцентричната певица  е решила, че външният й вид  я изстрелва  нагоре в работата й,  затова се е вманиачила на тема външен вид. Тя по цял ден стояла пред огледалото и си търсела кусури.

Най-тревожното, обаче, било, че Лейди Гага  комбинирала глад с наркотици -  от кокаин до хероин. Тя взимала всичко, без мярка - екстази, трева, каквото се сети. Близките на певицата са разтревожени за нейната психика.

Известният биограф на знаменитости Иън Халперин, обаче,  е убеден, че не е далеч денят, когато всички причини за ексцентричното поведение на певицата ще излязат наяве.  Според него щурата певица страдала от тежка форма  лупус*, автоимунно заболяване , следите от което тя се опитвала да скрие  с грим,  перуки и невероятни  тоалети.

Информация, че  блондинката страдат от тази болест, се появиха още през миналата година, но тогава тя отрече.

Халперин, обаче, е сигурен, че тогава Лейди Гага е  излъгала за здравословното си състояние - тя е подвела както продуцентите си, така и семейството си.  А поради липса на лечение, днес състоянието й прогресивно се влошавало.

Холивудският хроникьор твърди, че  Лейди Гага вече е с окапала коса, а по тялото й има червени петна, които издават болестта й.   

---------------------------------
*Системният лупус еритематозус е системно автоимунно заболяване (или още вълчанка) с  потенциално отслабваща или летална автоимунна болест (при автоимунните болести имунната система, която нормално е предназначена да предпазва организма от инфекциозни агенти, чужди тела и тъкани и др., по погрешка "атакува" собствените тъкани и органи на тялото), при която се образуват автоантитела най-вече срещу съединителната тъкан на организма. Болестта може да засегне,  която и да е част на тялото, но най-често уврежда бъбреците (лупусен нефрит), сърце, стави, кожа, бели дробове, кръвоносни съдове и мозък (нервна система). Заболяването засяга по-често жени, предимно в млада и средна възраст, в съотношение 9:1 спрямо мъжете.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия