Роби Уилямс с хранително отравяне

Британският певец Роби Уилямс получи хранително отравяне, поради което се наложи концертът на “Take That”, предвиден за 16 юли в датската столица Копенхаген, да бъде отложен. В личния си блог 37-годишният изпълнител публикува кратко

2011-07-18 14:04:18
Роби Уилямс с хранително отравяне
Британският певец Роби Уилямс получи хранително отравяне, поради което се наложи концертът на “Take That”, предвиден за 16 юли в датската столица Копенхаген, да бъде отложен.

В личния си блог 37-годишният изпълнител публикува кратко съобщение, в което се извинява на многобройните фенове на групата в Дания за отменения концерт. Първоначално от “Take That” обмисляли възможността да излязат без Роби Уилямс на сцената, но впоследствие решили, че така ще разочароват още повече почитателите си.

„В крайна сметка преценихме, че турнето всъщност бележи повторното събиране на петима ни, така че, ако някой от нас липсва, не би било правилно да изнасяме концерти”, заявиха членовете на “Take That”.

Според официално съобщение Роби Уилямс получил хранителното отравяне в резултат на изяждането на развален омар, сервиран му в един от хотелите, в който отседнала групата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия