Украинец ще прекара 35 дни в клетката на лъвове

Украинец ще прекара 35 дни, заключен в клетката на два лъва, за да се опита по този начин да събере дарения, с които да подпомогне мини зоопарка си. 40-годишният Александър Пилишенко вече е оборудвал клетката, разгърната на площ от 387 квадрат

2011-07-16 13:18:13
Украинец ще прекара 35 дни в клетката на лъвове
Украинец ще прекара 35 дни, заключен в клетката на два лъва, за да се опита по този начин да събере дарения, с които да подпомогне мини зоопарка си.

40-годишният Александър Пилишенко вече е оборудвал клетката, разгърната на площ от 387 квадратни метра, с всичко необходимо за престоя си – импровизирано легло, душ и тоалетна.

„На 2 август ще вляза в клетката на лъвовете Катя и Самсон. Ще спя на дървения под, посипан със сено. Вече съм оборудвал мястото с душ и тоалетна. По време на престоя си ще се отдам на рисуване, защото съм художник и това е любимото ми занимание”, коментира Пилишенко.

На украинеца, който определено е измислил доста нестандартен начин да финансира мини зоопарка си, ще му се наложи да откаже бирата и цигарите, тъй като лъвовете не си падат по подобен род миризми.

„В средата на август Катя трябва да роди малките си лъвчета. Аз ще съм в клетката и ще съдействам при раждането”, сподели още Пилишенко.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия