11-годишно хлапе успешно прави дрифтове с Audi R8

За да може легално да се състезаваш с автомобили и да упражняваш дрифтовете си с тях, трябва да имаш навършени 18 години и да си изкарал шофьорска книжка. В някои страни това става по-рано, но, обикновено, се иска присъствие на пълнолетен придружител

2011-07-14 00:05:23
11-годишно хлапе успешно прави дрифтове с Audi R8
За да може легално да се състезаваш с автомобили и да упражняваш дрифтовете си с тях, трябва да имаш навършени 18 години и да си изкарал шофьорска книжка. В някои страни това става по-рано, но, обикновено, се иска присъствие на пълнолетен придружител.

Докато голяма част чакат търпеливо пълнолетието си, има и малки деца, които могат да се похвалят, че вече са управлявали кола. 11-годишно момче от Великобритания е имало щастието да дрифтира със скъпо Audi R8.

Въпреки че това, което е направил, е незаконно, няма как да не признаем, че момчето се е справило доста добре и успяло да запази хладнокръвие. Били са взети и нужните мерки, детето е упражнявало уменията си на голяма зелена поляна, където е нямало опасност да нанесе вреди на себе си и околните.

Повечето от нас са карали кола, преди да навършат 18 години? Споделете кога ви се случи за пръв път да управлявате автомобил :) Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия