Момиче, отвлечено и изнасилвано в продължение на 18 години

Историята на жена, отвлечена и изнасилвана многократно в продължение на цели 18 години, се превърна в бестселър в Amazon. Книгата, озаглавена „Откраднат живот”, разказва историята на Джейси Дъгард, която била отвлечена от семейство Г

2011-07-13 16:30:27
Момиче, отвлечено и изнасилвано в продължение на 18 години
Историята на жена, отвлечена и изнасилвана многократно в продължение на цели 18 години, се превърна в бестселър в Amazon.

Книгата, озаглавена „Откраднат живот”, разказва историята на Джейси Дъгард, която била отвлечена от семейство Гаридо, когато била едва на 11 години. Двамата съпрузи – Филип и Нанси, похитили жертвата си на 10 юни през 1991 година, когато тя се връщала от училище.

Те скрили детето в постройка в задния си двор и го държали там в продължение на 18 години. През цялото това време Джейси била брутално изнасилвана от Филип Гаридо, от който родила и две дъщери. Първото си раждане тя направила едва на 14-годишна възраст.

Жената била спасена през август на 2009 година от полицай, който се усъмнил в самоличността й. Един ден, след хиляди молби, тя успяла да убеди похитителя си да се поразходи с него и дъщеричките си навън, при условие, че няма да се опита да избяга и че ще се представя за негова дъщеря.

Бестселърът разказва покъртителната история на Джейси, без обаче да се включват подробности, описващи сцените на насилие. В книгата си жената споделя не само за страданията и мъките, на които е била подложена, но и за щастието, зървайки дъщеричките си за първи път, както и надеждата, че все някога ще успее да се спаси.

Миналия месец приключи съдебното дело срещу семейство Гаридо. Филип получи присъда от 431 години зад решетките, а Нанси – минимум 36 години или доживотен затвор.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия