Джъстин Бийбър и Селена Гомес пяха в дует! (+видео)

Канадският изпълнител Джъстин Бийбър и гаджето му – актрисата и певица Селена Гомес, пяха в дует по време на караоке парти в Лос Анджелис. За огромна изненада на всички присъстващи, двете знаменитости грабнали микрофона и изпълнили съвме

2011-07-12 15:51:30
Джъстин Бийбър и Селена Гомес пяха в дует! (+видео)
Канадският изпълнител Джъстин Бийбър и гаджето му – актрисата и певица Селена Гомес, пяха в дует по време на караоке парти в Лос Анджелис.

За огромна изненада на всички присъстващи, двете знаменитости грабнали микрофона и изпълнили съвместно своя версия на дуетното парче на Кид Рок и Шерил Кроу “Picture”. Импровизираното им изпълнение завършило със страстна целувка.

За връзката на Бийбър и Гомес се заговори още в края на миналата година, но първоначално двамата отричаха да са заедно. През януари обаче тийн звездите бяха заснети в доста интимна поза по време на почивката им на частна яхта на Карибите. Не след дълго те признаха, че наистина имат връзка.

В края на май Бийбър пък намекна, че с половинката му възнамеряват да запишат съвместно парче. Той сподели, че обожава новите песни на възлюбената си и смята, че дуетът им би се харесал изключително много на многобройните им почитатели.

Вижте видео от импровизираното им съвместно изпълнение:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия