Най-лошите актьори и актриси

Това е класацията за най-лош актьор/актриса в момента и за близките 15-тина години според известната интернет страница за филми IMDB.com, която се основава и на мнения на фенове и други специалисти. На десето място в класацията се нарежда Пол Уолк

2011-07-10 16:53:07
Най-лошите актьори и актриси
Това е класацията за най-лош актьор/актриса в момента и за близките 15-тина години според известната интернет страница за филми IMDB.com, която се основава и на мнения на фенове и други специалисти.

На десето място в класацията се нарежда Пол Уолкър от поредицата "Бързи и Яростни".

След него е Брендън Фрейзър, известен от филмите си "Мумията". На Осмо място е Линдзи Лоън заради слабите й изяви във филмите, а не заради проблемите й със закона.

На Седмо IMDB.com са поставили Меган Фокс. На Шесто място е Том Грийн известен с негово шоу, което получи анти-награда за най-скучно шоу на годината.

На Пето е Джейми Кенеди. Причината е,  че той имаше силна кариера и изведнъж взе да участва само в евтини филми и малко след това просто изчезна от филмовия радар.

На четвърто място е Жан-Клод Ван Дам заради еднообразните му филми и странните физиономии. Освен това Жан-Клод също започнал да прави слаби и евтини филми.

Третото място е за Стивън Сегал, тук не е нужно да се обяснява причината. На второ е Джон Траволта заради това,че каквато роля да играе, винаги я осъществява по един и същ начин.

На първо е Крис Фарли. Всеки негов филм е бил пълен провал, без изключение. 15 филма и 15 ужасни оценки от критиците. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия