София отново е рок столица на Европа

‘Елате, защото съм на 60 и скоро ще съм стар за рокендрол’, това призова вчера при пристигането си в София  гласът на Whitesnake Дейвид Ковърдейл.  Звездата бе в прекрасно настроение. Музикантите от легендарната група кац

2011-07-08 17:25:17
София отново е рок столица на Европа
‘Елате, защото съм на 60 и скоро ще съм стар за рокендрол’, това призова вчера при пристигането си в София  гласът на Whitesnake Дейвид Ковърдейл.  Звездата бе в прекрасно настроение.

Музикантите от легендарната група кацнаха вчера на обяд на българска земя, за да участват днес на фестивала  ‘София рокс’.

Музикантите обаче никак не се бяха  разбързали да потеглят с чакащите ги коли - два буса и един брониран мерцедес. Те спокойно пийваха кафе и си почиваха от полета Солун-София.

Музикантите сърдечно поздравиха  и позираха в забавни пози пред фотографите или пък шеговито  подвикваха на журналистите.  Дейвид Ковърдейл излезе след като всички музиканти бяха се настанили в бусовете.   Той слезе три стъпала с танцова стъпка и се завъртя  пред обективите.

За разлика от своите събратя, големите рок звезди, Дейвид спря пред микрофоните и с истинско удоволствие се обърна към феновете си.  Той покани  рок маниаците на стадион ‘Българска армия’ и прояви  отлично чувство на самоирония. ‘Елате  да видите мен.  Вече съм на 60 и скоро може да съм твърде стар за рокендрол. Не изпускайте възможността!’, хилеше се  Дейвид.

Явно доброто настроение на Дейвид Ковърдейл  не е било само за пред камерите на летището. Певецът се  настани в хотел ‘Кемпински-Зографски’. Разбра се, че звездата не е пестил  комплименти към целия персонал и се закачал с много хумор с всички - от охранителите до камериерките.

В същия хотел са настанени и Slade,  Saxon,   Mike&The Mechanics и Judas Priest.

Вчера, няколко часа преди  Whitesnake, също от Солун, пристигнаха и метъл-легендите
Judas Priest.  Часът на кацането  на бандата беше запазен w пълна тайна, защото  София е определена като мястото, където музикантите  ще си починат по средата на последното турне в тяхната кариера ‘Epitaph’.  

Роб Халфорд и компания ще останат у нас до 10 юли, а тази вечер ще излязат последни на сцената  на ‘София рокс’ -  около 23 часа.  Заедно с   Белите змии  на Ковърдейл, те ще забият пълен сет от два часа, за радост на многобройните си фенове.

София отново е рок столицата на Европа, която подслонява най-големите в стила поне за няколко дни.  Те са тук и нямат търпение да разтресат довечера стадион ‘Българска армия”.
Да побързаме! Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия