Лейди Гага е болна и обсебена от теглото си

Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага е болна и напълно обсебена от теглото си, твърди разследващият журналист Иън Халперин. Хора, които са работили с 25-годишната певица, се кълнат, че тя рядко слага нещо в устата си и се подлага

2011-07-08 13:39:23
Лейди Гага е болна и обсебена от теглото си
Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага е болна и напълно обсебена от теглото си, твърди разследващият журналист Иън Халперин.

Хора, които са работили с 25-годишната певица, се кълнат, че тя рядко слага нещо в устата си и се подлага на изтощителни диети, само и само за да влезе в изчанчените си сценични костюми. Гага била дотолкова обсебена от теглото си, че прекарвала часове пред огледалото, взирайки се в недостатъците на фигурата си.

Според Халперин манията на изпълнителката и стремежът й да изглежда перфектно се дължат на желанието й да прикрие последиците от болестта, за която от много време се говори, че тя страда – лупус (или вълчанка).

Лупусът е автоимунно заболяване, чиито първи симптоми се проявяват с опадането на косата и появата на червени петна по кожата. Лечението често пъти е твърде агресивно, а използването на кортикостероиди нерядко води до появата на затлъстяване, диабет или остеопороза.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия