Мъж, спечелил 3,4 млн. долара от лотарията, все още работи като чистач

Американецът Тайрън Къри, спечелил 3,4 милиона долара от лотарията, все още продължава да работи като чистач в местното училище, въпреки солидната сума, постъпила в банковата му сметка. Мъжът, който спечелил джакпота преди около пет години, пр

2011-07-08 13:06:07
Мъж, спечелил 3,4 млн. долара от лотарията, все още работи като чистач
Американецът Тайрън Къри, спечелил 3,4 милиона долара от лотарията, все още продължава да работи като чистач в местното училище, въпреки солидната сума, постъпила в банковата му сметка.

Мъжът, който спечелил джакпота преди около пет години, продължава да живее в малката си къщичка в Сиатъл заедно със съпругата си, тъщата си, двамата си сина, снахата си и двегодишния си внук.

Той използвал печалбата си от лотарията, за да изплати дълговете, които семейството му било натрупало, да постави нова ограда пред къщата си, да обнови отоплението в дома си и да направи алея, на която да паркира колата си.

С останалите пари Тайрън Къри и до днес не спира да подпомага местното училище. Често той финансира сервирането на обяд за по-бедните ученици, тъй като осъзнава, че това може би е единственото им хранене за деня. Мъжът е вложил и 40 хил. долара за създаването на писта за тичане в училището и планира да направи още едно дарение за изграждането на тенис кортове.

Близки на Къри разкриват, че той ни най-малко не се е променил след голямата печалба. Изумително е и това, че той все още продължава да работи като чистач, а от време на време и като треньор на училищния отбор по лека атлетика.

„Все нещо трябва да се върши. Това е моята философия”, коментира Тайрън Къри.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия