Жив мъж сам се изкопа от гроба си и съобщи за опит за убийство

Мъж от Русия сам излязъл от гроба си и отишъл в полицията, за да съобщи за извършено срещу него престъпление. Руснакът, който бил жертва на опит за убийство,  успял да оцелее, въпреки че е бил пребит и заровен жив. За извършеното престъпление

2011-07-07 01:00:37
Жив мъж сам се изкопа от гроба си и съобщи за опит за убийство
Мъж от Русия сам излязъл от гроба си и отишъл в полицията, за да съобщи за извършено срещу него престъпление. Руснакът, който бил жертва на опит за убийство,  успял да оцелее, въпреки че е бил пребит и заровен жив.

За извършеното престъпление е задържан 30-годишният Александър, който вече има една присъда за убийство. На 3 юли убиецът ударил с метален прът по главата 27-годишния руснак и решил, че го е убил. Качил го на автомобила си и го закарал в гората, където щял да го зарови. Когато отворил багажника с изненада установил, че руснакът е жив и е в съзнание. Изкарал го насила навън и му казал сам да изкопае гроба си, мъжът, обаче, отказал.

Тогава убиецът отново го нападнал и той изпаднал за втори път в безсъзнание. Когато дошъл на себе си, вече се намирал в гроба и Александър го заривал с лопатата. Мъжът решил да се престори на умрял, защото се страхувал, че ще бъде пребит отново и този път може да е фатално.

Когато Александър го "погребал" на дълбочина 40-50 сантиметра и си тръгнал, руснакът сам излязъл от гроба си и тръгнал да търси помощ. Мъжът успял да се добере до най-близкото село, където се свързал с полицията и разказал за случилото се. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия