Голям купон на феста 'Цвете за Гошо' в Южния парк

5000 души се събраха преди вечер, за да поднесат ‘Цвете за Гошо’ на фестивала, в памет на големия български музикант Георги Минчев. В Южния парк стана голям  купон.  Кулминацията беше, когато Личо Стоунса запали китарата

2011-07-05 15:53:44
Голям купон на феста 'Цвете за Гошо' в Южния парк
5000 души се събраха преди вечер, за да поднесат ‘Цвете за Гошо’ на фестивала, в памет на големия български музикант Георги Минчев.

В Южния парк стана голям  купон.  Кулминацията беше, когато Личо Стоунса запали китарата си на сцената, свирейки парчета на Джими Хендрикс.

Фестивалът ‘Цвете за Гошо’ вече е традиционен и се провежда за 10-та поредна година. Този път  имаше засилено дамско присъствие.  Групата G-rock   от Силистра впечатли публиката  с  изпълненията си. Тя се състои от 4 момичета и едно хлапе на барабаните, които едва ли имат 17 години.

Все повече набиращата  скорост и фенове  бургаска група ‘Силует’ също зарадва феновете.
Сладурите от групата   дори намериха смелост да изпълнят хитове на Led Zeppelin, но с дамски вокали.   Звукът  и изпълнението бяха превъзходни.

Организаторът на фестивала Васко Кръпката възхитен заяви, че тепърва ще се канят такива банди, които нямат нищо общо със силикона и  с префърцунените кикимори от чалгата.  Самият Васко, заедно с групата си ‘Кръпка блус бенд, ‘Монолит’ и Вачо Бандърака показаха нагледно на публиката как се свирят блус и рок.

Публиката, обаче, тръпнеше в очакване на  изявата на Илия Караянев - Личо Стоунса, който направи уникално шоу.   Личо и бандата му свириха класика на Джими Хендрикс, когато най-неочаквано, по време на парчето Fire,  той запали китарата си на сцената и я вдигна високо във въздуха.

Васко Кръпката веднага коментира, че всеки  може да си запали китарата, но  малко могат да свирят като Личо. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия