Лято е! Мъжете тръгнаха на лов за жени

Повечето мъже лятно време тръгват на "лов" за жени и свързват горещите летни месеци с нови любовни авантюри. Хубаво е да се информират къде какви жени има, за да знаят къде да почиват през лятната си отпуска/ваканция. Най-много дами има

2011-07-05 02:32:02
Лято е! Мъжете тръгнаха на лов за жени
Повечето мъже лятно време тръгват на "лов" за жени и свързват горещите летни месеци с нови любовни авантюри. Хубаво е да се информират къде какви жени има, за да знаят къде да почиват през лятната си отпуска/ваканция.

Най-много дами има в Естония - на 100 мъже се падат по 115 жени. Ако си търсите богата любовница трябва да посетите Япония, там заплатите на дамите за последните 5 години нараснаха с 11%, а в същото време заплатите на мъжете намаляха с цели 7%.

Падате си по брюнетки - такива ще намерите в Азия, Южна Америка и Африка. Доста блондинки има в Швеция и Финландия - 80% от женското население в тези страни имат руси коси. Червенокосите дами живеят в Шотландия и почитатели на тези жени трябва бързо да си намерят подходяща половинка, защото е въпрос на време да изчезнат естествено червенокосите жени.

Ако харесвате дами, които ви пленяват със сините си очи, отидете в районите по бреговете на Балтийско море, където 80% от жителките са синеоки. Зеленооките красавици живеят в Северна Африка и Южна Европа.

Може би търсите нещо неангажиращо и искате да поддържате вашите взаимоотношения по телефона? Тогава посетете Китай, където има най-много пристрастени към мобилните телефони.

Голяма част от мъжете смятат, че жените, които носят очила, са изключително сексапилни. Ако и вие си падате по такива дами, обезателно посетете Америка.

Обичате жените с големи гърди? Ще трябва да си организирате почивката в Русия или скандинавските страни.

За по-разкрепостените мъже, които търсят любовна авантюра не с една дама, а с цели две и то по възможност близначки - вашата дестинация е Бразилия, град Кандидо Годои, където има най-много близнаци в света. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия